Lidmaatschap

Leden van de vereniging kunnen zijn personen van achttien jaar en ouder.
Het lidmaatschap ,kost bij automatische afschrijving € 27.- per jaar en zonder automatische incasso € 28.- per jaar. In deze prijs zijn de kosten van het maandblad KBO-PCOB inbegrepen.
Elk lid wordt aangemeld bij de provinciale KBO en ontvangt een ledenpas. Op vertoon van de ledenpas heeft het lid recht op alle reguliere diensten die door de KBO-Noordwijkerhout worden aangeboden. Ook kan men gebruik maken van landelijke diensten en service. een overzicht hiervan wordt regelmatig aangegeven in het maandblad KBO-PCOB en op de website www.kbo.nl
Het maandblad OJA-cuteel, tezamen met het maandblad van KBO-PCOB, wordt door een grote groep vrijwillige bezorgers bij de leden thuis bezorgd.
Op het inschrijfformulier wordt gevraagd om de geboortedatum. Dit doen wij om een verjaardagskaart te kunnen bezorgen en om de verjaardagen van 80-, 85- en 90 jarigen te kunnen vermelden in het maandblad.
Naast de verjaardagskaart bezorgen de vrijwillige bezorgers ook een bloemetje op hoogtijdagen, voor zover deze bij de vereniging bekend zijn.
Het inschrijfformulier staat op de website en in het maandblad.

Ledenadministrateur is: Harry Keizer, telefoon 06-5166508, email: hhkeizer@planet.nl