Augustus 2022 September 2022 Oktober 2022
November 2022 December 2022 Januari 2023
Februari 2023 Maart 2023 April 2023
Mei 2023 Juni 2023 Juli 2023

Wijzigingen en/of aanvullingen worden in het maandblad afgedrukt.

Dagtocht naar een verborgen paradijs op vrijdag 12 augustus

Tussen Stichtse Brug en knooppunt Eemnes ligt een nostalgische theetuin. Daar aangekomen worden u twee kopjes koffie of thee aangeboden met versgebakken appelgebak met slagroom. Na te hebben genoten van al het lekkers….

21-09-2022 – DEMONSTRATIE LINE DANCING

Op woensdagmiddag 21 september 2022 geeft de line dancegroep o.l.v. Hans Slootbeek een demonstratie in de grote zaal van Puyckendam, aanvang 14 uur, zaal open om 13.30 uur.

28-09-2022 – Bezoek Van Der Klooster Mode
Op woensdag 28 september 2022 bezoeken we Van der Klooster Mode voor een lady’s Day.
Het programma is als volgt:
Ontvangst met koffie/thee met gebak waarna een super gezellige modeshow wordt gehouden met drie mannequins die de allernieuwste combinatiemode showen. Na de show wordt een lunch geserveerd.
‘s Middags wordt de groep in tweeën gesplitst, waarbij de ene helft naar de bingo of een andere leuke activiteit gaat met leuke prijsjes:
De hoofdprijs iseen cadeaubon ter waarde van € 15,-
Na ongeveer een uur worden de groepen gewisseld. De andere groep kan in de winkel vrijblijvend rondkijken en eventueel kopen. Winkel adviseuses geven geheel vrijblijvend deskundig advies .Het winkelen is 100% vrijblijvend!
Rond 15.00 uur wordt de dag feestelijk afgesloten met een advocaatje met slagroom en is er nog een prijsvraag met een leuk cadeau voor de winnares.
Wilt u deelnemen aan deze leuke dag? Bel of mail dan uiterlijk 1 september 2022 naar de secretaris: Godewine Spigt-van den Bercken, tel. 06 27155327 mail naar secretaris@kbo-noordwijkerhout.nl
De bus vertrekt om 8.45 uur vanaf Puyckendam en om 9 uur vanaf de Brink. Voor de bus wordt een bijdrage van € 25,- p.p. gevraagd..

01-10-2022 – Landelijke Ouderendag in Puyckendam
Zaterdag 01 oktober 2022 is er de landelijke ouderendag in Puyckendam.
Ter gelegenheid van deze Ouderendag 2022 komt Kees Bos een muzikale bingo verzorgen in de grote zaal van Puyckendam. De zaal is open om 13:00 uur en om 13:30 uur begint de show.
Op vertoon van uw lidmaatschapskaart kunt u één gratis toegangskaart afhalen bij de VVV aan de Havenstraat 10 of bij de bar van Puyckendam, Pilarenlaan 4. Niet-leden betalen € 2,-.

19-10-2022 – Bezoek aan de Abdij van Egmond

Op woensdag 19 oktober 2022 organiseerd de Abdij van Egmond voor belangstellende leden van KBO-PCOB een mooie en betekenisvolle dag in en rond de abij.

De bus vertrekt om 8.30 uur vanaf Puyckendam en maakt ook een stop op de Brink om 8.45 uur.
Om 10 uur worden we ontvangen met koffie/thee met gebak.
Om 10.30 start de rondleiding, waarna we om 12.30 uur kunnen aansluiten bij het middaggebed van 15 minuten in de abdijkerk.
Om 13.00 uur wordt een lunch geserveerd in de Benedictushof.
Daarna is er gelegenheid om rond te kijken in de abdijwinkel.
Om 14.30 uur houdt Leo Fijen een lezing, waarna het programma om 15 uur wordt afgesloten.
De dag kost € 50,-, per persoon, incl. koffie/thee, lunch en reiskosten
Er is nog plaats in de bus. U kunt zich nog
tot uiterlijk 15 september aanmelden bij de secretaris, Godewine Spigt-van den Bercken, tel.: 06-27155327

26-10-2022 – Muziekmiddag in Puckendam
Op woensdagmiddag 26 oktober 2022 verzorgen de
Berckennootjes een muzikale meezingmiddag in de grote zaal van Puyckendam.
De Berckennootjes bestaan uit Ber en Diny van den Bercken en (schoon)zus Godewine Spigt-
van den Bercken. Zij zingen gezellige, voornamelijk Nederlandse, muziek uit de zestiger- en
zeventiger jaren. Het zijn liedjes met een hoog meezinggehalte die prettig in het gehoor
liggen.
Het bestuur hoopt op een grote opkomst om er met elkaar een gezellige middag van te maken.
De toegang is gratis voor leden. Aan niet-leden wordt een bijdrage van € 2,- gevraagd.

18-01-2023 – Muziekmiddag in Puckendam
Op woensdagmiddag 18 januari 2023 verzorgen de

19-04-2023 – Muziekmiddag in Puckendam
Op woensdagmiddag 19 april 2023 verzorgen de

Open maaltijden

Op de 1e donderdag van de maand wordt een open maaltijd gehouden in de grote zaal van Puyckendam, aanvang 17.30 uur, zaal open om 17 uur. U kunt zich hiervoor op de donderdag een week van tevoren opgeven bij Joke Berkhout, die daarvoor van 11 tot 12 uur in Puyckendam aanwezig is. De kosten voor de maaltijd zijn € 15,-, te betalen bij aanmelding.

Bingo
Iedere 2e zaterdag van de maand wordt een bingo georganiseerd in de grote zaal van Puyckendam. Aanvang 13.30 uur, de zaal is open vanaf 13.00 uur.

Activiteiten en lidmaatschap
Als je lid bent van een vereniging kan je ook deelnemen aan de activiteiten van die vereniging. In het verleden hebben wij er nooit een probleem van gemaakt als niet-leden tegen dezelfde vergoeding aan een activiteit deelnamen. Uitgangspunt was om senioren in de gelegenheid te stellen elkaar te ontmoeten en dat willen we ook blijven doen.
Echter het verlies van leden door overlijden en vertrek is groter dan de toestroom van nieuwe leden. Dit heeft nu tot gevolg dat bij gelijkblijvende activiteiten er meer uitgaven zijn dan dat er aan geld binnenkomt.
Om dat te voorkomen hebben we als bestuur moeten besluiten om met ingang van het nieuwe seizoen van de niet-leden per activiteit een hogere vergoeding te gaan vragen dan van de leden.
Deze verhoging van de vergoeding is vastgesteld op € 2,00 per activiteit.
De niet-leden blijven van harte welkom, maar liever hebben we dat ze lid worden. Dat biedt de vereniging meer zekerheid.